ΠΑΡΚΕΤΑ & ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ

Υψηλή Αισθητική & Αντοχή!

Στην εταιρεία Γεωργίου Ηλίας & Υιός, στην Πάτρα, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε ξύλινα δάπεδα και παρκέτα, κατάλληλα τόσο για την οικία, όσο και για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Παρκέτα Καρφωτά

Τα καρφωτά δάπεδα χρησιμοποιούνται, κατά κύριο λόγο, σε νέες κατασκευές κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων. Χάρη στην υψηλή αντοχή τους και τη μεγάλη ποικιλία ξύλων (δρυς, ιρόκο, teak, μερμπάο, doussie κ.τ.λ.), αλλά και σχεδίων, αποτελούν ιδανική επιλογή για κάθε χρήση.

​Μάλιστα, ανάλογα με τη χρήση τους, τα καρφωτά δάπεδα μπορούν να τριφτούν και να ξαναλουστραριστούν έως και 10 φορές, ενώ η διάρκεια ζωής τους, σε συνδυασμό με το πάχος τους (22 χιλ.), μπορεί να υπερβεί τα 100 χρόνια.

 

Laminate

 

Προϊόν υψηλής τεχνολογίας, το έτοιμο πάτωμα laminate παρέχει εγγυημένες λύσεις για κάθε χώρο, προσφέροντας μια τεράστια γκάμα χρωματικών επιλογών. Η κατασκευή του γίνεται από υψηλής ποιότητας laminate, πρεσαρισμένο σε υψηλής πυκνότητας HDF, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές.

​​Στην επάνω επιφάνεια πρεσάρεται ένα film που δίνει το επιθυμητό σχέδιο και ένα film που δίνει τη σκληρότητα. Αντίστοιχα, στην κάτω πλευρά τοποθετείται ένα film εξισορρόπησης. Είναι υψηλής αντοχής, καθώς η επιφάνειά του δεν χαράζεται, δεν αποκτά σημάδια από τακούνι, ενώ είναι ανθεκτική ακόμα και στο κάψιμό από τσιγάρο.

Η άμεση και ταχεία τοποθέτησή του και το κατάλληλο υπόστρωμα το καθιστούν ιδανικό για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

 

Παρκέτα Προγυαλισμένα

 

Τα προγυαλισμένα ξύλινα δάπεδα αποτελούν συνδυασμό τριών στρωμάτων ξύλου, με τελική στρώση το σκληρό ξύλο που θέλουμε. Το πάχος πρέπει να είναι 4mm, ώστε να υπάρχει δυνατότητα για επισκευή και λουστράρισμα, εφόσον αυτό χρειαστεί μελλοντικά.
 
Τα πλεονεκτήματα των προγυαλισμένων παρκέτων είναι ότι τοποθετούνται και αντικαθίστανται εύκολα και συνιστούν μια καλή λύση για οικοδομές με ενδοδαπέδια θέρμανση ή σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής καρφωτού πατώματος. Τέλος, αποτελούν ιδανική επιλογή για μια εύκολη και γρήγορη ανακαίνιση.